Den åttonde säsongen av TV4:as succéprogram Så Mycket Bättre är i gång. Varje fredag i höst och vinter i veckor framöver så kommer vi att få följa flera folkkära artister tolka varandras låtar som gjorts genom åren. I år är det Moneybrother, Sabina Dumba, Kicki Danielson, Uno Svenningsson, Tomas Andersson Wij, Erik Saade och duon Icona Pop som medverkar.

Vi har tidigare skrivit om Så Mycket Bättre 2015, och sedan dess har programmet florerat. Frågan är om det blir samma effekt i år. Först ut var Uno Svenningsson, och programmet fick blandade reaktioner från tittarna. Vissa tyckte att det var mycket bra, andra mindre. De mest omtyckta tolkningarna av Unos låtskatt gjordes av Icona Pop, Kicki Danielsson och Sabina Dumba.

Medverkande i artister i år

De som medverkar i årets Så Mycket Bättre är Kicki Danielsson, Moneybrother, Uno Svenningsson, Icona Pop, Sabina Dumba, Tomas Andersson Wij och Erik Saade. Flera mer kända och andra mindre, eller alla kanske inte är lika folkkära kan man säga. Programmet är ett underhållningsprogram som gjort stor succé, med cirka 1,5 miljoner tittare varje vecka. Man får i programmet komma närmare alla artister och höra dem göra olika tolkningar och hyllningar av varandras låtar. Först ut att hyllas var Uno Sveningsson, som nog de flesta vet vem det är. Men alla kanske inte vet allt om hans uppväxt, något som han pratade endel om i programmet. Såhär skriver Expressen om artistens bakgrund:

”1982–1993 var Uno sångare i  bandet Freda’ med kristna rötter, med hits som “Vindarna” och “Det som gör mig lycklig”. Han tävlande med Irma Schultz i Melodifestivalen 2007 med låten “God morgon” . 2016 var han med i Melodifestivalen tillsammans med Tommy Nilsson och Patrik Isaksson”