pexels-photo-175389-largeÄntligen är Bonde Söker Fru igång i TV4 igen, och som man längtat! Det har redan sänts några avsnitt på denna säsong, vilka redan präglats av mycket passion och känslor bland bönder och deltagare. Dessutom snackas det om att denna säsong ska innehålla mer sex än tidigare.  

I tidigare inlägg skrivs det om vinnaren av Sveriges Mästerkock, och när ett program är slut är det dags att prata om ett annat. Nu ska det handla om den fantastiska serien om jakten på kärlek, nämligen Bonde Söker Fru. Bönderna är extra sugna på kärlek och flera av dem som skickat brev är bekanta sedan innan.

Årets bönder

I år är det 4 bönder vi får följa i tv-rutan, och dessa är Jennifer Erlandsson 33 år, Per Sundin 56 år, Sigrid Bergåka 43 år och Erik Bäckman 21 år. Bland dessa är det Per och Erik som sticker ut mest. Per Sundin sökte nämligen som bonde till serien för att hans dotter Hanna hittade kärleken i bonden Stefan i förra säsongen, vilket fick honom att få upp hoppet på att hitta någon i programmet. Erik är däremot en snackis av en helt annan anledning, detta för att han är den yngsta bonden i TV-seriens historia. Trots sin unga ålder så känns han redo att stadga sig och hitta den rätta. Alla bönder har fått hundratals brev och av dessa har de valt ut 10 potentiella sökande efter kärleken att dejta, för att försöka hitta den rätta i slutändan.

Snackis om deltagare

Det finns såklart, som varje år, några av deltagarna som blir riktiga snackisar. I år är det lite fler än vanligt, då det är en gammal farmen-deltagare och en tidigare sökande till programmet med i denna säsong. Om detta är en fördel eller nackdelar för den är oklart, och där skiljer sig åsikterna åt. Farmen-Lina har skrivit till Bonde-Erik och fick honom snabbt på fall efter bara första speedaten, vi får se hur det går för dem. Anneli Runevik, som hoppas på kärlek med Per Sundin, var med i en tidigare säsong av Bonde Söker Fru, där hon deltog i programmet hos bonden Mikael Carlsson.

Vad utlovas i denna säsong

Programledaren Linda Lindorff utlovar mycket mer av det mesta i årets säsong, det kommer bland annat bli mer:

  • dramatik
  • känslor
  • passion
  • sex
  • nyfikenhet
  • drama