Få tv-serier är så stiliga och moderiktiga som Sex and the city. Nu står det äntligen klart att den klassiska serie ska få en ny säsong och våra favoritkaraktärer återvänder till tv-rutan. Låt dig influeras av det härliga modet och klä dig som Carrie, Charlotte, Samantha eller Miranda!

När du behöver modetips och inspiration är Sex and the city rätt tv-serie att kolla på. Här har alla tjejer sin egen personliga stil som är både vacker och trendiga. Vill du klä dig som Carrie ska du välja en mer edgy stil som sticker ut med härliga färger och mönster. Cahrlotte har en mer kalssisk och stilren loook där du ska satsa på örhängen i äkta guld och söta klänningar. Miranda är karriärskvinnan så när du vill klä dig som henne är det klassiska kavajer och kostymbyxor som är det rätta valet. Till sist har vi Samantha som har en sexigare look med snygga cocktailklänningar. Oavsett vem du väljer att klä dig som kommer det att avra mode på hög nivå.

 

Sex and the city kommer tillbaka

new yorkSex and the city är en av de populäraste tv-serierna i modern tid och gick i sex säsonger. Den fick dessutom två långfilmer som gjorde stor succé på bioduken. Det är många som har längtat efter än uppföljare och nu äntligen står det klart att det kommer en ny säsong där vi får följa Carrie, Charlotte och Miranda! Kim Catrall som spelar Samantha Jones kommer inte att vara med i den nya säsongen.

Den nya säsongen har ännu inte fått något premiärdatum men inspelningarna förväntas starta till våren om inte den pågående coronapandemin sätter käppar i hjulet. Oavsett när säsongen kommer är det helt säkert att vi ser fram emot den med spänning och kommer sitter bänkade på premiärdagen!