Sitter du precis som många andra i karantän just nu med förkylningssymptom? Då är det verkligen läge att spana in serien Gåsmamman om du inte redan börjat titta på den. Här är några tips varför.

I karantäntider är suget efter bra serier att sträckkolla på högre än vanligt. Men vad ska du titta på? Ett tips är att streama Gåsmamman säsong 1-4 här och låta denna toppserie ta med dig in i en fartfylld värld – helt på svenska. I huvudrollen ser du nämligen ingen mindre än Alexandra Rapaport vars karaktär Sonja är hon som kämpar för sin familj och dess överlevnad mitt i Stockholms undre värld. När du gör det kommer du definitivt att förstå varför det är just denna serie som nått rejäla tittarrekord, här är ett smakprov från säsong fyra:

Detta händer i säsong fyra

I en intervju med Svenska Dagbladet säger Alexandra Rapaport att den nya säsongen är både mer dramatisk och våldsam än de tidigare vilket till och med fått henne som skådespelerska och tillika huvudrollsinnehavare att bli ordentligt rörd när en viss person – vi avslöjar såklart inte vem – försvinner ur serien. Med andra ord kan vi vänta oss ytterligare en spänningsfylld säsong som inleds med svaret på vad som hände efter att Sonja skjutits vilket var vad som avslutade säsongen innan – och som även gett nya säsongen en välbehövlig ny infallsvinkel. Det är i alla fall vad Rapaport säger är en stor del i varför hon vill fortsätta med serien, för att det finns ett ständigt driv framåt med noll dötid och till StockholmDirekt förklarar hon det som att man ny tightat till det ordentligt kring familjens redan pressade situation vilket gör denna säsong till den bästa hittills.

Så om du inte sett Gåsmamman, men är nyfiken, är det bara att börja streama idag – för även om säsong fyra är den bästa säsongen ska de andra inte glömmas bort, och du vill väl se storyn från början?